tiistai 4. huhtikuuta 2017

Aineenvaihduntaa hellivä smoothie


Kuvahaun tulos haulle päärynä

Päärynöiden satokausi taisi loppua juuri, joten on nyt aika käyttää viimeiset hedelmäkorissa kypsyvät päärynät. :) Satokausikalenteri kehottaa kokeilemaan sen sijaan ananasta. Jaa-a, kelpaakohan purkkiananas… :D


Edellisessä ylikuntoa käsittelevässä postauksessa mainitsin kärsineeni pitkään erilaisista vatsan toiminnan ongelmista. Niitä googletellessani huomasin ainakin sen, etten ole vatsaongelmieni kanssa yksin. Omalla kohdalla taisi olla kysymys monen asian summasta, mikä ei korjaantunut pienillä ruokavalion muutoksilla. Mutta jos kärsii kovasta vatsasta tai turvotuksesta, voi ainakin testata alla olevaa smoothieta. Päärynä ja ananas ovat nimittäin molemmat tunnettuja aineenvaihduntaa kiihdyttävistä ja vatsan toimintaa parantavista vaikutuksistaan :)


Päärynä-ananassmoothie


1 tölkki pieniä ananaspaloja mehuineen
1 päärynä
250g maitorahkaa
2,5 dl rasvatonta maitoa
2 rkl kaurahiutaleita


Kuori ja pilko päärynä. Sekoita ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa. Koristele smoothie halutessasi mustikoilla ja chia-siemenillä.

p.s. Instagramista löydät blogin nimellä @lakritsitoffee. Tykkää myös Facebookissa (sekoitettu arki), niin saat kätevästi tiedon uusista postauksista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti