torstai 17. toukokuuta 2018

Piinapäivät vol.2

Täällä piinaillaan kolmannen Letrozol-kierron tuloksia (toisen ovisplussakierron). Ovisplussa tuli kp16 eli muutamaa päivää aiemmin kuin edellisessä kierrossa, mitä pidän hyvänä merkkinä. Ettei menis liian hyvin, niin ovisplussan tikkuun saatuani sairastuin vatsatautiin ja se päivä meni ihan kokonaan sängyn pohjalla. Onneksi oltiin edellisenä iltana laitettu siittiöt matkaan ja ovisplussaa seuraavana aamuna olin jo sen verran kunnossa, että päästiin silloinkin heti petipuuhiin. Mutta se ovisplussapäivä jäi nyt sitten hyödyntämättä, joten saas nähdä riittääkö nuo edellisen ja seuraavan päivän tallettelut. Luulen että ovulaatio tapahtui ovisplussaa seuraavan päivän iltapäivänä, koska silloin tuntui alavatsakipuja ja turvotusta. Siitä seuraavana päivänä eli kp18 tein vielä varmuuden vuoksi ovistestin, joka oli nega eli eiköhän se ovis ollut kp17. Sillä laskukaavalla kirjoittelen nyt ainakin tämän kierron piinapäiviin oireilut. Lisäilen näitä sitä mukaa kun päivät kului eteenpäin. Vaan sehän tuntuu ettei ne kulu...

Dpo-1 ovistestiin plussa, paljon ovislimaa, vatsatauti
Dpo0 ovislimailua paljon aamulla, iltapäivällä alavatsan vihlontaa ja turvotusta, päänsärky
Dpo1 vetistä valkovuotoa aamulla (mutta missä on ainainen rintojen arkuus missä????!! Tapahtuiko ovulaatio sittenkään eilen ??)
Dpo2 vatsan turvotus ja närästys, ruokahaluttomuus, nukuin superhyvät yöunet mutta kyllä vielä menis toiset samanlaiset
Dpo3 venyvää valkovuotoa, löysä vatsa (eikös keltarauhasen pitäisi hidastaa ruuansulatusta? rintojen arkuuskin loistaa edelleen poissaolollaan, joten ovuloinko mä edes?), hyvin nukuttu yö, väsymys
Dpo4 löysä vatsa, hieman vatsakipua/närästystä (stressi?), huimausta, väsyttääää..!
Dpo5 syvät yöunet, väsymys, valkovuoto
Dpo6 venyvää valkovuotoa, pissattaa mutta toisaalta joinkin aika paljon, hentoisia vihlaisuja alavatsalla, poskien kuumotusta, huuliherpes ilmestyi piitkästä aikaa
Dpo7 aamulla tukkoinen nenä ja palan tunne kurkussa, tahmeaa valkovuotoa, epämääräinen turvotus (housut ei varsinaisesti kiristä mutta tuntuu jotenkin epämukavalta päällä)
Dpo8 lievää rintojen arkuutta (no vihdoin!) erityisesti rintojen sivuilla/kainaloissa, vähän valkovuotoa
Dpo9 rinnat arat sivuilta ja alta, kurkkukipu/palan tunne kurkussa, väsymys
Dp10 rinnat arat, valkovuotoa, aivastelua
Dpo11 rinnat arat, yöllä nenä tukossa, heräsin jo klo 4 pirteänä, lieviä menkkapolttoja, muutama finni ilmestyi leukaan (no kiva :D)
Dpo12 rinnat arat, levoton yö, vatsan turvotus, aivastuttaa, lieviä menkkapolttoja
Dpo13 rinnat vähän arat, levoton yö, turvotus, menkkapolttoja/paineen tunnetta kohdussa,varma olo siitä että huomenna alkaa menkat :(
Dpo14 rinnat arat, hyvin nukuttu yö, vihlontaa/jomotusta alavatsalla, turvotukset poissa, treeni kulkee ja vatsakin löysällä eli menkat kurvaa paikalle satavarmasti piakkoin. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!
Dpo15 ei mitään oireita paitsi vähän arat rinnat. Raskaustesti negatiivinen.
Dpo16 rinnat vähän arat, löysä vatsa. Jokohan ne menkat suvaitsis pian alkaa?!

Mua vähän pelottaa etten ovisplussasta huolimatta ole edes ovuloinut tai on tosi kehno keltarauhanen, kun ei rintoja arista yhtään kuten ennen. Muutenkin oireilut aika erilaisia kuin viime kierrossa. Toki mulla on myös sellainen asia kuin elämä, joten muutkin asiat voi vaikuttaa oloon kuin hormonit. Mä vaan niin toivon, että se ovulaatio olisi nyt kuitenkin tapahtunut, en jaksais enää yhtään turhia kiertoja! No, ainakin JOTAIN tapahtui kun oli kunnon ovulaatiolimailut, kivut ja se ovulaatiotestikin bongasi LH-huipun. Jos menkat ei ala dpo14 ja raskaustesti on negatiivinen, niin taidan vetää Terolut-kuurin jotta saan vuodon aikaiseksi ja pääsen seuraavaan kiertoon (edit. En aloitakaan kun rintojen arkuus lopulta ilmestyi dpo8, joten eiköhän sieltä menkat tuu ilman lääkkeitäkin). Nyt kuitenkin vain odotetaan (milloin mun elämästä tuli jatkuvaa odottamista?).

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa oli löytää sinun blogi! Olen pitkään yrittänyt etsiä "vertaistuki" blogia, jossa mentäisiin samassa tilanteessa kamppailua kuin me. Toivottavasti teillä tärppäisi pian. Jään seurailemaan teidän tarinan edistymistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit blogini ja sitä kautta mä myös sun blogin! :) Kyllä tässä asiassa vertaistuki on ihan tosi kaivattua, jään myös seurailemaan miten teidän matka etenee. Toivottavasti kohti plussaa pian :)

   Poista
 2. Hei sattumalta törmäsin blogiisi täällä yritystä noin 3v hoidoissa on käyty mutta nyt tauolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva että törmäsit blogiini :) On teilläkin jo pitkä tie takana. Toivottavasti tauko tekisi hyvää niin keholle kuin mielellekin ja saisitte pian plussan.

   Poista
  2. Sitä mäkin toivon. Vuoron perää on toivoa ja joskus käydää pohjalla. Tää lapsettomuus on tehny musta yliherkän ihmisen mut jotenki paremmalta tuntuu ku ei niitä hoitokertoja tarvi miettiä. Kyllähä sitä toivoo jos se luomusti onnistuis ku mitää vikaa ei oo löydetty

   Poista