tiistai 14. maaliskuuta 2017

Avokado-mangosmoothie

Tänään kaipasin pään tyhjennystä ja muuta ajateltavaa, joten kaivoin tehosekoittimen kaapista ja päädyin vihdoin kokeilemaan avokadoa smoothiessa. Pehmeä avokado tuntui kaipaavan seurakseen jotain muuta kuin perinteistä rasvatonta jogurttia, joten nappasin kaupasta mukaan sokerittoman soijajogurtin (jep, sokerittoman, vaikka en sokeria vältäkään :D). 

Näistä syntyi musta aika kiva kombo, varsinkin kun sekaan heitti vielä makeaa mango-banaanisosetta, niin ei ainakaan voi valittaa, että olisi liian kirpsakka smoothie (niin kuin mun smoothiet yleensä, kröhöm!).  Ja juuri tuon mango-banaanin vuoksi valitsin soijajogurtin sokerittomana, sillä muuten olisi voinut tulla jo liiankin makea vai mitä luulette? :P 

Ohjeesta tulee yhden ison juomalasillisen verran paksua, pehmeää ja makeaa smoothieta. Niin ja koristuksena käytin taas sitä kiiviä (olen itse asiassa kiiville melko allerginen, minkä vuoksi kiiviä tulee usein hyödynnettyä lähinnä koristeina), pellavansiemenrouhetta ja murskattua cashew-pähkinää.


Avokado-mangosmoothie

½ avokado 
1 dl sokeritonta soijajogurttia
n. 100g mango-banaanisosetta
n. 2 dl mansikka-banaanimehukeittoa (varmasti myös mansikkamehukeitto toimisi)
1 rkl pellavansiemenrouhetta
loraus sitruunamehua
Ja kyllä tämä toi taas kaivatun pienen tauon ihmismielen murheista! :)

2 kommenttia:

  1. Nams! Testailin tätä ilman pellavansiemeniä ja tavallisella soijajogurtilla. Ihan älyttömän hyvää, eikä omaan makuun ollenkaan liian makeaa. Mieskin mainitsi kolme kertaa, että onpa hyvää! Tätä tehdään meillä uudestaan.
    T.Kape

    VastaaPoista