tiistai 21. maaliskuuta 2017

Vadelma-inkiväärismoothie opettaa lempeyttä itseä kohtaan

Joskus sitä kaipaa hieman viikonloppua keskelle arkea ja tänään oli juuri sellainen päivä :) Niinpä päädyin kehittelemään raikasta ja piristävää smoothieta, josta saisi vähän puhtia loppupäivään. Kaadoin smoothien vielä drinkkilasiin tuomaan sitä viikonlopun tunnelmaa. ;) 

En tiedä onko muilla samoin, mutta minusta tuntuu, että jo pelkästään smoothien koristelu tai ruoan asettelu kauniisti lisää lempeyttä itseä kohtaan ja pysähtymistä ruoan äärelle. Kaunista smoothieta nautiskellessa ei vain voi ajatella pelkästään sen sisältämiä kaloreita tai menneen päivän työasioita. Ruokaa tulee syötyä hitaammin ja arvostaen. Samalla se viestittää sitä, että olen juuri tällaisena riittävän arvokas ja voin asetella ruoan tarjolle kauniisti ihan vain itseäni varten. Kannustan jokaista kokeilemaan - jos ei arkena, niin edes viikonloppuna :) 

Tästä smoothiesta tuli kuin tulikin ihanan raikas ja kauniin värinen, oikein sellainen harmaiden maanantaiaamujen piristysaamupala ;)

Lusikoitava vadelma-inkiväärismoothie


100g vadelmia
1 banaani
1,5 dl rasvatonta maitoa
15g cashewpähkinöitä
2 tl raastettua inkivääriä

Sekoita tehosekoittimessa hieman kohmeiset vadelmat, pilkottu banaani, maito ja cashew-pähkinät. Raasta joukkoon tuoretta inkivääriä ja sekoita vielä kertaalleen tehosekoittimessa. Koristele halutessasi vadelmilla, mustikoilla ja chia-siemenillä.

Tsemppiä loppuviikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti