perjantai 24. maaliskuuta 2017

Lempparismoothie syntyy mustaherukasta

Niin siinä kävi, että omat voimat eivät vielä ihan riittäneet niin pitkälle kuin olisin toivonut, ja unettomuuden ja uupumuksen hoito jatkuu sairauslomalla. Jos yrittää löytää jotakin positiivista, niin se on tietysti se, että ehtii tehdä enemmän smoothieita ;) Smoothiet ovat kyllä pelastus myös silloin, kun ruokahalu on huono: vähästä määrästä voi saada paljonkin energiaa kun koostaa oikein. Itse käytän tällöin hurjasti pähkinöitä ja siemeniä ja tietysti voi myös käyttää erilaisia lisäravinnejauheita.

Tällä hetkellä kaipaan kuitenkin smoothielta eniten lempeyttä, helppoutta ja omiin makunystyröihin soveltuvaa makua! Kuten olen aiemmin maininnut, kirpeät maut toimii mulle ja niinpä mun lempparismoothie on erittäin mustaherukkainen. Ainesosat ovat myös niin perusjuttuja, että yleensä löytyy kaapista ilman sen kummempaa kauppareissua – ehkä heraproteiinijauhetta lukuun ottamatta (mutta sitäkin yleensä kyllä löytyy mun kaapista, kun pakkauskoot ovat niin isoja, että kestävät pitkään). :) Tästä smoothiesta tulee todella pehmeää ja paksua, se on jotenkin kaikessa kirpeydessään kuitenkin kovin lempeä. Se antaa tosin paksuutensa vuoksi jopa tuhdin vaikutelman, vaikka on lopulta aika kevyt.


Lusikoitava mustaherukkasmoothie


n., 3 dl kohmeisia mustaherukoita
250g maitorahkaa
n. 2-3 dl maitoa
15 g mansikan tai vanijan makuista heraproteiinijauhetta


Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Smoothie on hyvin paksua, joten lisää nestettä sen verran, että tehosekoitin jaksaa pyörittää smoothien tasaiseksi.

Ja nyt on tunnustettava, että kuva on vanha, sillä tänään ei riittänyt energiaa koristeluihin. 

Mukavia kevätpäiviä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti